Termékek

Az ExVA Kft. több mint 20 éve gyárt egyedi és saját fejlesztésű speciális vizsgáló berendezéseket, melyek elengedhetetlenek a robbanásbiztossági vizsgálatok elvégzéséhez. A készülékek professzionális jellegét mutatja, hogy garanciális javítási igényt egyetlen vevő sem jelentett be az elmúlt évtizedek során. Gyártmányainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy továbbra is a legkiválóbb minőséget tudjuk nyújtani vásárlóink számára.

Gyújtószikra vizsgáló berendezés

A gyújtószikra vizsgáló berendezés segítségével megvizsgálhatjuk, hogy egy adott áramkörben van-e akkora energiájú szikra, amely képes begyújtani a körülötte lévő robbanásveszélyes környezetet. A tesztelés során elemezzük, hogy a vizsgálandó berendezés képes-e üzemszerűen olyan szikrát, ívet okozni, amely a szabvány által előírt gázkeveréket az adott kamrában, az adott feltételek mellett felrobbantja.

Tovább

Precíziós digitális gázkeverő

A precíziós digitális gázkeverő egy univerzális, hordozható készülék, melynek segítségével a felhasználó által kiválasztott gáz és levegő tetszőleges keveréke állítható elő. A berendezés teljesen automatikus működésű, csak a kiválasztott gázt, a levegőt és az elektromos áramot kell csatlakoztatni.

Tovább

Nagyteljesítményű precíziós digitális gázkeverő

A nagyteljesítményű precíziós digitális gázkeverő egy univerzális, hordozható készülék, melynek segítségével a felhasználó által kiválasztott gáz és levegő tetszőleges keveréke állítható elő, elsősorban robbantókamrák feltöltésére. A készülék önállóan használható.

Tovább

MESG berendezés

A MESG berendezés a gázok, gőzök, ködök osztálybesorolásához szükséges g0 (kísérletileg biztos maximális résvastagság) és a hozzátartozó g100 érték meghatározására szolgál. A berendezéssel ellenőrizhető továbbá egy adott gázkoncentráció pontossága.

Tovább

MESG+STA berendezés

Ez a gyártmány tartalmazza a kísérletileg biztos maximális résvastagság ellenőrző berendezést (MESG) és a gyújtószikra vizsgáló berendezést is (STA). Előnye, hogy helytakarékos, és egy vezérlőrendszerből lehet irányítani mindkét funkciót.

Tovább

Rólunk mondták

  • Az ExVA-val való sokéves együttműködésünk során azt tapasztaltuk, hogy személyzetük rendkívül felkészült. Valamennyi termékünk tanúsítási folyamata során készségesen álltak rendelkezésükre.

    Kovács Miklós – vezérigazgató, Szerver Szektor Kft.
  • Az ExVA Kft.-vel, illetve elődjével (BKI) 1992 óta dolgozunk együtt.Az elmúlt közel 30 év alatt több tucat típusvizsgálati tanúsítást végeztek részünkre. Magas szintű szakmai támogatást nyújtanak a Társaságunk által gyártott és potenciálisan robbanásveszélyes környezetben alkalmazott berendezéseinek tervezési fázisaihoz, a legújabb EU-s direktíva követelményei szerinti teszteléseinek zökkenőmentes lefolytatásához, valamint gyártás-minőségbiztosításunk megfelelő működtetéséhez.

    Földi Levente – műszaki vezető, Földfém Gépgyártó és Javító Kft.
Érdeklik a szolgáltatásaink? Keressen minket!

Munkatársaink felkészülten és készségesen állnak rendelkezésére, legyen szó tanúsításról, vizsgálatról, vagy egyedi vizsgáló berendezések gyártásáról.

Tovább a kapcsolatfelvételhez

Kérdése van? E-mail:
office@exva.hu

Telefonszámunk:
+36 1 408 2213