Precíziós digitális gázkeverő

A precíziós digitális gázkeverő egy univerzális, hordozható készülék, melynek segítségével a felhasználó által kiválasztott gáz és levegő tetszőleges keveréke állítható elő. A berendezés teljesen automatikus működésű, csak a kiválasztott gázt, a levegőt és az elektromos áramot kell csatlakoztatni.

A keverési folyamat zárt rendszerű. Az előírt bemeneti nyomások, ill. a lehető legkisebb beállított nyomáskülönbség esetén a keverék a környezeti nyomástól függetlenül képződik. A zárt rendszerű keverésből adódóan az előállított keveréket nem befolyásolja a környezeti hőmérséklet, illetve páratartalom sem. A keverő egység működéséhez nincs szükség olajkenésre, így nem kerül olajgőz a keverékbe, ami lerakódna a gyújtószikramentes berendezéseket vizsgáló készülék kadmium tárcsájára, illetve a MESG készüléknél a résbe, ezáltal lehetetlenné téve a mérést.
A keverőberendezés pontossága ± 0.1 tf%. A teljes sávban 1 – 99 tf. %-ig kiválasztható a szükséges gáz-levegő keverék, segédberendezés használata nélkül.

Műszaki paraméterek

 • Számítógéppel támogatott automatikus működés
 • Vezérlés: billentyű, egér
 • Gáz-levegő tartomány: 1 – 99 tf. %-ig, ± 0,1 tf. %
 • Bemeneti nyomás: gáz – kb. 1 bar
 • Levegő – kb. 1 bar
 • Szállított mennyiség: 1 – 99 tf. %-ig, 233 l/h – 86 l/h
 • Elektromos csatlakozás: 230 VAC / 50 Hz

Rólunk mondták

 • Teljes mértékben meg vagyunk elégedve az ExVA csapatának munkájával. Többedik közös munkát folytatjuk le velük és mindig készségesen és segítőkészen álltak a megkereséseinkhez. A munkát mindig időben, szakmailag precízen végzik el. Bármilyen felmerülő kérdésben azonnal a rendelkezésre állnak és azt konstruktívan válaszolják meg.

  Vasvári Ádám – ügyvezető, ABP-Corp. Kft.
 • Az ExVA Kft. kiváló támogatást nyújtott a BlueEye™ Ex-D gáz analizátorunk tanúsítási folyamatában. Nagy és csapata a technikai kihívások megoldásával támogatott minket, nem pedig csak arra mutatott rá, hogy mi az, ami nem lehetséges. Mindezt nagyon hatékony módon, így rövid időn belül piacra kerülhetünk, miközben elkerüljük a felesleges költségeket. Kifejezetten ajánljuk az ExVA Kft. szolgáltatásait.

  Bart Riemens – vezérigazgató, Bright Sensors SA
 • Az ExVA-val való sokéves együttműködésünk során azt tapasztaltuk, hogy személyzetük rendkívül felkészült. Valamennyi termékünk tanúsítási folyamata során készségesen álltak rendelkezésükre.

  Kovács Miklós – vezérigazgató, Szerver Szektor Kft.
 • Az ExVA Kft.-vel, illetve elődjével (BKI) 1992 óta dolgozunk együtt.Az elmúlt közel 30 év alatt több tucat típusvizsgálati tanúsítást végeztek részünkre. Magas szintű szakmai támogatást nyújtanak a Társaságunk által gyártott és potenciálisan robbanásveszélyes környezetben alkalmazott berendezéseinek tervezési fázisaihoz, a legújabb EU-s direktíva követelményei szerinti teszteléseinek zökkenőmentes lefolytatásához, valamint gyártás-minőségbiztosításunk megfelelő működtetéséhez.

  Földi Levente – műszaki vezető, Földfém Gépgyártó és Javító Kft.
Érdeklik a szolgáltatásaink? Keressen minket!

Munkatársaink felkészülten és készségesen állnak rendelkezésére, legyen szó tanúsításról, vizsgálatról, vagy egyedi vizsgáló berendezések gyártásáról.

Tovább a kapcsolatfelvételhez

Kérdése van? E-mail:
office@exva.hu

Telefonszámunk:
+36 1 408 2213