Vizsgálat

Az ExVA Kft. saját akkreditált vizsgálólaboratóriumában végzi a különféle fizikai vizsgálatokat, a vonatkozó műszaki szabványokban meghatározottak szerint.

Az ExVA Kft. vizsgálólaboratóriuma a robbanásbiztossági szempontokból specifikus vizsgálatokon felül egyedi laboratóriumi vizsgálatok elvégzésével is áll partnerei rendelkezésére.

Egyedi laboratóriumi vizsgálatok

Partnereinknek nem kell külön laboratóriumot működtetniük és drága műszereket vásárolniuk, hiszen akkreditált vizsgálólaboratóriumunkban számos olyan kalibrált műszer és eszköz található, melyek segítségével olyan vizsgálatokat is el tudunk végezni, amelyek nem csak robbanásbiztossággal kapcsolatosak.

Tovább

Robbanásbiztos berendezések vizsgálata

Az ExVA Kft. az egyetlen olyan magyar kijelölt intézmény, mely alkalmas a robbanásbiztos berendezések vizsgálatára és tanúsítására. Mint ilyen, rendelkezik a fizikai vizsgálatok elvégzéséhez szükséges vizsgálólaboratóriummal. A vizsgálólaboratóriumban használt műszerek, eszközök nem csak a robbanásbiztossággal kapcsolatos feladatok elvégzésére alkalmasak.

Tovább

Egyéb vizsgálatok

Az ExVA Kft. főtevékenysége mellett számos egyedi vizsgálat elvégzését vállalja. Ezek a vizsgálatok partnereink igényei alapján készülnek, és személyre szabottak. Ide tartoznak a villamos vizsgálatok, légtechnikai mérések, műanyagok vizsgálata, hőfényképek, gáztechnikai vizsgálatok és a mérés - adatgyűjtés.

Tovább

Rólunk mondták

 • Teljes mértékben meg vagyunk elégedve az ExVA csapatának munkájával. Többedik közös munkát folytatjuk le velük és mindig készségesen és segítőkészen álltak a megkereséseinkhez. A munkát mindig időben, szakmailag precízen végzik el. Bármilyen felmerülő kérdésben azonnal a rendelkezésre állnak és azt konstruktívan válaszolják meg.

  Vasvári Ádám – ügyvezető, ABP-Corp. Kft.
 • Az ExVA Kft. kiváló támogatást nyújtott a BlueEye™ Ex-D gáz analizátorunk tanúsítási folyamatában. Nagy és csapata a technikai kihívások megoldásával támogatott minket, nem pedig csak arra mutatott rá, hogy mi az, ami nem lehetséges. Mindezt nagyon hatékony módon, így rövid időn belül piacra kerülhetünk, miközben elkerüljük a felesleges költségeket. Kifejezetten ajánljuk az ExVA Kft. szolgáltatásait.

  Bart Riemens – vezérigazgató, Bright Sensors SA
 • Az ExVA-val való sokéves együttműködésünk során azt tapasztaltuk, hogy személyzetük rendkívül felkészült. Valamennyi termékünk tanúsítási folyamata során készségesen álltak rendelkezésükre.

  Kovács Miklós – vezérigazgató, Szerver Szektor Kft.
 • Az ExVA Kft.-vel, illetve elődjével (BKI) 1992 óta dolgozunk együtt.Az elmúlt közel 30 év alatt több tucat típusvizsgálati tanúsítást végeztek részünkre. Magas szintű szakmai támogatást nyújtanak a Társaságunk által gyártott és potenciálisan robbanásveszélyes környezetben alkalmazott berendezéseinek tervezési fázisaihoz, a legújabb EU-s direktíva követelményei szerinti teszteléseinek zökkenőmentes lefolytatásához, valamint gyártás-minőségbiztosításunk megfelelő működtetéséhez.

  Földi Levente – műszaki vezető, Földfém Gépgyártó és Javító Kft.
Érdeklik a szolgáltatásaink? Keressen minket!

Munkatársaink felkészülten és készségesen állnak rendelkezésére, legyen szó tanúsításról, vizsgálatról, vagy egyedi vizsgáló berendezések gyártásáról.

Tovább a kapcsolatfelvételhez

Kérdése van? E-mail:
office@exva.hu

Telefonszámunk:
+36 1 408 2213