Porkamra

A tavalyi év során készítettünk egy IP porbehatolás vizsgáló berendezést a vonatkozó (EN/IEC 60529; EN/IEC 60034-5; EN/IEC 60598-1; ISO 20653) szabványok IP5X, IP6X, illetve IP5K, IP6K fokozatainak vizsgálataira. A sikeres próbák és az ügyfeleink számára időközben akkreditált státuszban is elvégzett számos vizsgálat tapasztalatai alapján, a jelenleg használt kamrának egy továbbfejlesztett, automatizált és sorozatgyártásra alkalmas változatán dolgozunk, amelynek értékesítését 2023 márciustól tervezzük elindítani.

Műszaki paraméterek

 • Számítógéppel támogatott automatikus működés
 • Vezérlés: érintőképernyőn
 • Kamra nettó térfogarta: 1305x1320x1305mm (Szé x Mé x Ma)
 • Vákuum alapbeállítás: ≥ -20mbar;
 • Vákuum beállítás: „Ex ta” védelem (EN 60079-31) esetén ≤-40 mbar
 • Kalibrált átfolyásmérő: 0.1…5 l/perc ill. 4…30 l/perc tartományra
 • Elektromos csatlakozás: 3×400/230 VAC 50 Hz

 

Rólunk mondták

 • Teljes mértékben meg vagyunk elégedve az ExVA csapatának munkájával. Többedik közös munkát folytatjuk le velük és mindig készségesen és segítőkészen álltak a megkereséseinkhez. A munkát mindig időben, szakmailag precízen végzik el. Bármilyen felmerülő kérdésben azonnal a rendelkezésre állnak és azt konstruktívan válaszolják meg.

  Vasvári Ádám – ügyvezető, ABP-Corp. Kft.
 • Az ExVA Kft. kiváló támogatást nyújtott a BlueEye™ Ex-D gáz analizátorunk tanúsítási folyamatában. Nagy és csapata a technikai kihívások megoldásával támogatott minket, nem pedig csak arra mutatott rá, hogy mi az, ami nem lehetséges. Mindezt nagyon hatékony módon, így rövid időn belül piacra kerülhetünk, miközben elkerüljük a felesleges költségeket. Kifejezetten ajánljuk az ExVA Kft. szolgáltatásait.

  Bart Riemens – vezérigazgató, Bright Sensors SA
 • Az ExVA-val való sokéves együttműködésünk során azt tapasztaltuk, hogy személyzetük rendkívül felkészült. Valamennyi termékünk tanúsítási folyamata során készségesen álltak rendelkezésükre.

  Kovács Miklós – vezérigazgató, Szerver Szektor Kft.
 • Az ExVA Kft.-vel, illetve elődjével (BKI) 1992 óta dolgozunk együtt.Az elmúlt közel 30 év alatt több tucat típusvizsgálati tanúsítást végeztek részünkre. Magas szintű szakmai támogatást nyújtanak a Társaságunk által gyártott és potenciálisan robbanásveszélyes környezetben alkalmazott berendezéseinek tervezési fázisaihoz, a legújabb EU-s direktíva követelményei szerinti teszteléseinek zökkenőmentes lefolytatásához, valamint gyártás-minőségbiztosításunk megfelelő működtetéséhez.

  Földi Levente – műszaki vezető, Földfém Gépgyártó és Javító Kft.
Érdeklik a szolgáltatásaink? Keressen minket!

Munkatársaink felkészülten és készségesen állnak rendelkezésére, legyen szó tanúsításról, vizsgálatról, vagy egyedi vizsgáló berendezések gyártásáról.

Tovább a kapcsolatfelvételhez

Kérdése van? E-mail:
office@exva.hu

Telefonszámunk:
+36 1 408 2213