Tűzvédelem

Az 1996. évi XXXI. törvény 13. §-a értelmében tűz- vagy robbanásveszélyes készüléket, gépet, berendezést forgalomba hozni, forgalmazni, beépíteni csak tűzvédelmi megfelelőségi tanúsítvány birtokában lehet. Az ExVA Kft. – mint a Belügyminisztérium által kijelölt tanúsító szervezet – jogosult tűzvédelmi megfelelőségi tanúsítványokhoz szükséges vizsgálatok elvégzésére, és a tanúsítványok kiadására.

Az ExVA Kft. a robbanásbiztos termékekről kérésre Tűzvédelmi Tanúsítványt állít ki. A robbanás az égés speciális, a „normál” égésnél gyorsabb terjedésű fajtája. A fentieknek megfelelően a robbanásbiztossági Megfelelőségi és a Tűzvédelmi Tanúsítvány hasonló követelmények szerinti megfelelést igazol. A tűzoltóság szakemberei tapasztalataink alapján, több felhasználási területen is elvárják a Tűzvédelmi Tanúsítvány meglétét.

Tűzvédelmi tanúsítványokat állítunk ki tűz-vagy robbanásveszélyes készülékek, gépek, berendezések esetében.

A Tűzvédelmi Tanúsítvány megszerzésével kapcsolatban forduljon munkatársunkhoz! »

Rólunk mondták

  • Az ExVA-val való sokéves együttműködésünk során azt tapasztaltuk, hogy személyzetük rendkívül felkészült. Valamennyi termékünk tanúsítási folyamata során készségesen álltak rendelkezésükre.

    Kovács Miklós – vezérigazgató, Szerver Szektor Kft.
  • Az ExVA Kft.-vel, illetve elődjével (BKI) 1992 óta dolgozunk együtt.Az elmúlt közel 30 év alatt több tucat típusvizsgálati tanúsítást végeztek részünkre. Magas szintű szakmai támogatást nyújtanak a Társaságunk által gyártott és potenciálisan robbanásveszélyes környezetben alkalmazott berendezéseinek tervezési fázisaihoz, a legújabb EU-s direktíva követelményei szerinti teszteléseinek zökkenőmentes lefolytatásához, valamint gyártás-minőségbiztosításunk megfelelő működtetéséhez.

    Földi Levente – műszaki vezető, Földfém Gépgyártó és Javító Kft.
Érdeklik a szolgáltatásaink? Keressen minket!

Munkatársaink felkészülten és készségesen állnak rendelkezésére, legyen szó tanúsításról, vizsgálatról, vagy egyedi vizsgáló berendezések gyártásáról.

Tovább a kapcsolatfelvételhez

Kérdése van? E-mail:
office@exva.hu

Telefonszámunk:
+36 1 408 2213