Szakmai konzultáció

Az ExVA Kft. csapata szakmai konzultáció keretében asszisztenciát, műszaki támogatást nyújt a tervezőknek, gyártóknak, végfelhasználóknak a technikai szabványok és a jogszabályi követelmények teljes körű megfeleltetése érdekében.

Sokéves szakmai tapasztalatának köszönhetően az ExVA Kft. mindennél jobban érti és tudja, hogy a robbanásbiztos berendezések tervezői, gyártói és végfelhasználói számára a biztonságos munkakörnyezet megtervezése, megvalósítása majd ennek használata mennyire fontos.

Minden tervező, gyártó és végfelhasználó számára elengedhetetlen, hogy a technikai szabványoknak és a jogszabályi követelményeknek teljeskörűen megfeleljen. Az ExVA ebben nyújt asszisztenciát és műszaki támogatást. Munkatársaink helyszíni szemlével gondosan felmérik a partner igényeit, mely alapján előkészítik a konzultációhoz szükséges anyagot. Amint elkészült a dokumentáció, a projektfelelősök az ExVA székhelyén, akár a Megrendelő által kért külső helyszínen ismertetik a partnerrel a személyre szabott, és számára legjobb megoldást.

A tervező ezek után már könnyen össze tudja állítani a tervdokumentációját, mely így minden követelménynek megfelelő lesz, ezáltal már a kezdeti fázisban helyesen indul a munkafolyamat.

Nekünk köszönhetően a gyártó is precízen végezheti munkáját, hiszen rendelkezésére bocsájtjuk a robbanásbiztos berendezések gyártására vonatkozó szabványok és direktívák követelményeit.

A végfelhasználó partnerek munkáját pedig az ExVA úgy támogatja és könnyíti, hogy átadja a rá vonatkozó, komplex, az üzemeltetéshez és karbantartáshoz szükséges információt.
Partnerünk lehet tervező, gyártó vagy végfelhasználó, nagy szaktudású és felkészült projektfelelőseink a legjobb tudásuk szerint állnak szerződött ügyfeleink rendelkezésére.

Rólunk mondták

 • Teljes mértékben meg vagyunk elégedve az ExVA csapatának munkájával. Többedik közös munkát folytatjuk le velük és mindig készségesen és segítőkészen álltak a megkereséseinkhez. A munkát mindig időben, szakmailag precízen végzik el. Bármilyen felmerülő kérdésben azonnal a rendelkezésre állnak és azt konstruktívan válaszolják meg.

  Vasvári Ádám – ügyvezető, ABP-Corp. Kft.
 • Az ExVA Kft. kiváló támogatást nyújtott a BlueEye™ Ex-D gáz analizátorunk tanúsítási folyamatában. Nagy és csapata a technikai kihívások megoldásával támogatott minket, nem pedig csak arra mutatott rá, hogy mi az, ami nem lehetséges. Mindezt nagyon hatékony módon, így rövid időn belül piacra kerülhetünk, miközben elkerüljük a felesleges költségeket. Kifejezetten ajánljuk az ExVA Kft. szolgáltatásait.

  Bart Riemens – vezérigazgató, Bright Sensors SA
 • Az ExVA-val való sokéves együttműködésünk során azt tapasztaltuk, hogy személyzetük rendkívül felkészült. Valamennyi termékünk tanúsítási folyamata során készségesen álltak rendelkezésükre.

  Kovács Miklós – vezérigazgató, Szerver Szektor Kft.
 • Az ExVA Kft.-vel, illetve elődjével (BKI) 1992 óta dolgozunk együtt.Az elmúlt közel 30 év alatt több tucat típusvizsgálati tanúsítást végeztek részünkre. Magas szintű szakmai támogatást nyújtanak a Társaságunk által gyártott és potenciálisan robbanásveszélyes környezetben alkalmazott berendezéseinek tervezési fázisaihoz, a legújabb EU-s direktíva követelményei szerinti teszteléseinek zökkenőmentes lefolytatásához, valamint gyártás-minőségbiztosításunk megfelelő működtetéséhez.

  Földi Levente – műszaki vezető, Földfém Gépgyártó és Javító Kft.
Érdeklik a szolgáltatásaink? Keressen minket!

Munkatársaink felkészülten és készségesen állnak rendelkezésére, legyen szó tanúsításról, vizsgálatról, vagy egyedi vizsgáló berendezések gyártásáról.

Tovább a kapcsolatfelvételhez

Kérdése van? E-mail:
office@exva.hu

Telefonszámunk:
+36 1 408 2213