Javítóműhely auditálás

Az MSZ EN 60079-19 szabvány szerint a robbanásbiztos berendezések javításához robbanásbiztos javítóműhelyt kell létrehozni, amely esetében a megfelelést igazolni kell. Az ExVA Kft. elvégzi ezen javítóműhelyek auditálását, vállalja a teljeskörű szabványi megfelelés támogatását, és a javító, karbantartó tevékenység végzésére jogosító Megfelelőségi Tanúsítványt állít ki.

A javítóműhelyek auditálása rendkívül fontos és elengedhetetlen, hiszen a robbanásbiztos kivitelű villamos- és nem villamos gépek, berendezések, eszközök javítása csak auditált műhelyben végezhető. Az MSZ EN 60079-19 szabvány szerint kötelező a robbanásbiztos térben használt gépek, berendezések javítását olyan műhelyben elvégezni, amely elfogadott javítási minőségprogrammal rendelkezik.

Amennyiben Önnek műhely auditálásra van szüksége, keresse szakembereinket! »

Rólunk mondták

  • Az ExVA-val való sokéves együttműködésünk során azt tapasztaltuk, hogy személyzetük rendkívül felkészült. Valamennyi termékünk tanúsítási folyamata során készségesen álltak rendelkezésükre.

    Kovács Miklós – vezérigazgató, Szerver Szektor Kft.
  • Az ExVA Kft.-vel, illetve elődjével (BKI) 1992 óta dolgozunk együtt.Az elmúlt közel 30 év alatt több tucat típusvizsgálati tanúsítást végeztek részünkre. Magas szintű szakmai támogatást nyújtanak a Társaságunk által gyártott és potenciálisan robbanásveszélyes környezetben alkalmazott berendezéseinek tervezési fázisaihoz, a legújabb EU-s direktíva követelményei szerinti teszteléseinek zökkenőmentes lefolytatásához, valamint gyártás-minőségbiztosításunk megfelelő működtetéséhez.

    Földi Levente – műszaki vezető, Földfém Gépgyártó és Javító Kft.
Érdeklik a szolgáltatásaink? Keressen minket!

Munkatársaink felkészülten és készségesen állnak rendelkezésére, legyen szó tanúsításról, vizsgálatról, vagy egyedi vizsgáló berendezések gyártásáról.

Tovább a kapcsolatfelvételhez

Kérdése van? E-mail:
office@exva.hu

Telefonszámunk:
+36 1 408 2213