Nagyteljesítményű precíziós digitális gázkeverő

A nagyteljesítményű precíziós digitális gázkeverő egy univerzális, hordozható készülék, melynek segítségével a felhasználó által kiválasztott gáz és levegő tetszőleges keveréke állítható elő, elsősorban robbantókamrák feltöltésére. A készülék önállóan használható. A berendezés teljesítménye háromszorosa a gyújtószikravizsgáló készülékben elérhetőnek. Ennek megfelelően a szállítási teljesítmény is háromszoros. A berendezés teljesen automatikus működésű, csak a kiválasztott gázt, a levegőt és az elektromos áramot kell csatlakoztatni.

exva_nagyteljesitmenyu_pecizios_digitalis_gazkevero

A keverési folyamat zárt rendszerű. Az előírt bemeneti nyomások, illetve a lehető legkisebb beállított nyomáskülönbség esetén a keverék a környezeti nyomástól függetlenül képződik. A zárt rendszerű keverésből adódóan az előállított keveréket nem befolyásolja a környezeti hőmérséklet ill. a páratartalom sem. A keverőegység működéséhez nincs szükség olajkenésre. Így nem kerül olajgőz a keverékbe, ami a robbantókamra különféle alkatrészein lerakódva lehetetlenné tenné a mérést.

A keverőberendezés pontossága + 0.2 tf.% – 0.13 tf.%. A teljes sávban 1 – 99 tf. %-ig kiválasztható a szükséges gáz – levegő keverék, segédberendezés használata nélkül.

Műszaki paraméterek

 • Számítógéppel támogatott automatikus működés (szoftver mellékelve)
 • Vezérlés: billentyű, egér, USB a számítógéphez
 • Gáz-levegő tartomány: 1 – 99 tf. %-ig, pontosság: + 0,2 tf.% … – 0.13 tf.%
 • Bemeneti nyomás: gáz – kb. 1 bar
 • Levegő – kb. 1 bar
 • Szállított mennyiség: 1 – 99 tf. %-ig, 699 l/h – 258 l/h
 • Elektromos csatlakozás: 230 VAC / 50 Hz

Rólunk mondták

 • Az ExVA-val való sokéves együttműködésünk során azt tapasztaltuk, hogy személyzetük rendkívül felkészült. Valamennyi termékünk tanúsítási folyamata során készségesen álltak rendelkezésükre.

  Kovács Miklós – vezérigazgató, Szerver Szektor Kft.
 • Az ExVA Kft.-vel, illetve elődjével (BKI) 1992 óta dolgozunk együtt.Az elmúlt közel 30 év alatt több tucat típusvizsgálati tanúsítást végeztek részünkre. Magas szintű szakmai támogatást nyújtanak a Társaságunk által gyártott és potenciálisan robbanásveszélyes környezetben alkalmazott berendezéseinek tervezési fázisaihoz, a legújabb EU-s direktíva követelményei szerinti teszteléseinek zökkenőmentes lefolytatásához, valamint gyártás-minőségbiztosításunk megfelelő működtetéséhez.

  Földi Levente – műszaki vezető, Földfém Gépgyártó és Javító Kft.
Érdeklik a szolgáltatásaink? Keressen minket!

Munkatársaink felkészülten és készségesen állnak rendelkezésére, legyen szó tanúsításról, vizsgálatról, vagy egyedi vizsgáló berendezések gyártásáról.

Tovább a kapcsolatfelvételhez

Kérdése van? E-mail:
office@exva.hu

Telefonszámunk:
+36 1 408 2213