HAZOP és SIL Vizsgálatok és Tanulmányok

A HAZOP (HAZard and OPerability) eljárás olyan folyamattechnológiai elemzés, amelynek segítségével tervezett és már működő rendszerek kockázatelemzése megvalósítható. A vizsgálat során jelentős hangsúlyt kapnak a folyamatirányítási egységek, valamint a berendezések védelmi eszközei, továbbá figyelembe veszi a jelen lévő személyzetet és annak gyakorlottságát.

A HAZOP és a SIL (System Integrity Level) szerepe az alkalmazott biztonsági rendszerek, megoldások és folyamatok részletes elemzése. Ezeken felül biztonsági rendszerek működését tanulmányozza bármilyen meghibásodás előfordulása során.

Rólunk mondták

  • Az ExVA-val való sokéves együttműködésünk során azt tapasztaltuk, hogy személyzetük rendkívül felkészült. Valamennyi termékünk tanúsítási folyamata során készségesen álltak rendelkezésükre.

    Kovács Miklós – vezérigazgató, Szerver Szektor Kft.
  • Az ExVA Kft.-vel, illetve elődjével (BKI) 1992 óta dolgozunk együtt.Az elmúlt közel 30 év alatt több tucat típusvizsgálati tanúsítást végeztek részünkre. Magas szintű szakmai támogatást nyújtanak a Társaságunk által gyártott és potenciálisan robbanásveszélyes környezetben alkalmazott berendezéseinek tervezési fázisaihoz, a legújabb EU-s direktíva követelményei szerinti teszteléseinek zökkenőmentes lefolytatásához, valamint gyártás-minőségbiztosításunk megfelelő működtetéséhez.

    Földi Levente – műszaki vezető, Földfém Gépgyártó és Javító Kft.
Érdeklik a szolgáltatásaink? Keressen minket!

Munkatársaink felkészülten és készségesen állnak rendelkezésére, legyen szó tanúsításról, vizsgálatról, vagy egyedi vizsgáló berendezések gyártásáról.

Tovább a kapcsolatfelvételhez

Kérdése van? E-mail:
office@exva.hu

Telefonszámunk:
+36 1 408 2213