Új vizsgálóberendezéseket dobunk piacra 2024-ben

Az ExVA mérnökei több új vizsgálóberendezés fejlesztésén, vele párhuzamosan pedig az eddig gyártott készülékek korszerűsítésén is dolgoznak. A minden eddiginél modernebb, a változó igényekre szabott eszközök piaci bevezetése a jövő év elején várható.

STA (gyújtószikra-vizsgáló) berendezésünk teljesen új formában kerül hamarosan a piacra. Csökkentettük a méretét és a súlyát is, így egy kisebb, kompaktabb berendezést nyújtunk partnereinknek, amelyet extra biztonsági és távkalibrálási rendszerrel is elláttunk. Utóbbi funkcióval a felhasználók számára az éves kalibrálást is jelentősen leegyszerűsítettük.

Korszerűsítési projektünk eredményeként precíziós gázkeverő készülékünk is megújul a következő évtől. Felhasználóbarát, modern kezelőfelületet, valamint olyan extra biztonsági és precíziós rendszert kapott, amellyel még pontosabb és gyorsabb lett. Az újításoknak köszönhetően már minden olyan területen használható, ahol kevert gáz előállítására van szükség (pl. élelmiszerek csomagolása esetén).

Mérnökeink egy egészen új berendezés fejlesztésén is aktívan dolgoznak, amellyel elsősorban a robbanásvédelemmel foglalkozó laboratóriumok munkáját tudjuk a továbbiakban lényegesen megkönnyíteni. A 2024-ben megjelenő, egyedülálló alkatrész gyújtásvizsgáló berendezésünk (Component Ignition Tester) hosszadalmas és bonyolult vizsgálati módszereket lesz képes kiváltani a jövőben.


Kérdése van? E-mail:
office@exva.hu

Telefonszámunk:
+36 1 408 2213