Mi képviseltük Magyarországot a globális IECEx konferencián

A robbanásvédelmi szakma legrangosabb találkozóján évről évre a világ IECEx jogosultsággal rendelkező legjelentősebb szakmai szervezetei gyűlnek össze, hogy megosszák egymással tudásukat és tapasztalataikat. Magyarország képviseletében ezúttal az ExVA Kft. vett részt az eseményen.

Az ausztráliai központú IECEx Titkárság a robbanásvédelmi szakma nemzetközi fóruma, az általa nyújtott és felügyelt IECEx az egyetlen olyan szakmai kijelölés, amellyel globális jogosultságot szerezhetnek a szakmabeli szervezetek a tanúsítás területén.

Évente megrendezett konferenciájukra a világ összes kontinensének szinte minden országából érkeznek az IECEx jogosultsággal rendelkező szervezetek képviselői, és több olyan jelentős óriásvállalat is delegálja szakembereit, akik robbanásveszélyes környezetben használandó termékek gyártásával foglalkoznak.

A koronavírus-járvány óta 2023 szeptemberében került először megrendezésre a globális IECEx konferencia Skóciában több mint 150 fő részvételével, melyen Magyarországot az ExVA képviselte. Az esemény lehetőséget biztosított arra, hogy személyesen is megismertessük vállalatunkat a szakma legjavával.


Kérdése van? E-mail:
office@exva.hu

Telefonszámunk:
+36 1 408 2213