Előadtunk és kiállítottunk az ACE „Ésszel élünk” Gépbiztonság & Megfelelőség konferencián

Gépgyártók és biztonságtechnikai szakemberek számára megrendezett ACE „Ésszel élünk” Gépbiztonság & Megfelelőség szakmai konferencián vettünk részt 2024. május 30.-án Gödöllőn.

Az ExVA részéről Radics Ákos Attila a robbanásvédelmi szolgáltatások üzletágvezetője tartott előadást Gépek és berendezések telepítése során felmerülő Tűzvédelmi Megfelelőségi Tanúsítás folyamata és a leggyakoribb hiányosságok címmel, ahol kiemelte:

Akkreditált vizsgáló és tanúsító, illetve berendezések Tűzvédelmi Tanúsítására a hatóság által kijelölt szervezetként legfontosabb feladatunk a telephelyek és az azokban üzemelő berendezéseken keresztül a felhasználók biztonságának megóvása, ezáltal műszaki biztonságot is nyújtva Partnereinknek.

A kiállítótérben nagy érdeklődésnek és sikernek örvendett standunk, ahol a résztvevők többek között legújabb gyártmányunkkal is találkozhattak a Digitális többcsatornás gázkeverővel, melynek műszaki részletezője már honlapunkon is elérhető.

Köszönjük az ACE-nek és a SAASCO-nak a kiváló szervezést és lehetőséget, hogy idén is ott lehettünk a szakma egyik legrangosabb, hazai eseményén.

Lelkesen várjuk a folytatást!


Kérdése van? E-mail:
office@exva.hu

Telefonszámunk:
+36 1 408 2213